shutterstock_617959385-min

Dit zijn je vermogensbeheerders

Paul van der Hoeven

Ik startte mijn carrière als beleggingsanalist bij Bank Mees & Hope. Daarna werkte ik als effectenmakelaar bij Kidder Peabody in Parijs. Na als vermogensbeheerder bij Van Lanschot te hebben gewerkt was het tijd voor een nieuwe uitdaging als zelfstandig ondernemer. Als medeoprichter stond ik in 1997 aan de start van THB Vermogensbeheer. De liefde voor beleggen, de jarenlange relaties met mijn trouwe klanten vanaf het 1ste uur zorgen dat ik nog dagelijks met enthousiasme hun vermogen beheer. Ik denk dat het best uniek is, dat ik veel van mijn klanten al langer dan 20 jaar bedien. Wij kennen elkaar dus door en door en ik ben getuige geweest van veel privé- en zakelijke gebeurtenissen in hun leven. Dat vind ik oprecht mooi aan mijn vak. Naast mijn werk heb ik een brede belangstelling voor sporten, reizen en lekker eten. Ik ben benieuwd naar de dingen waar u warm voor loopt!

Paul van der Hoeven

ECA0CC82-496C-41CB-86A3-0C5D5E43E010-min
526CDD12-C0F9-48AC-A675-2E479B3C8A14_1_201_a-min

Marc Andriessen

Veel ervaring opdoen bij verschillende effectenhuizen, dat is wat ik wilde na afronding van mijn studie Internationale Economie aan de Kath. Hogeschool in Tilburg. En dat is gelukt. Sinds 1985 heb ik ervaring opgedaan bij GIM Algemeen Vermogensbeheer, Barclays de Zoete Wedd, Credit en Effectenbank en Van Lanschot Bankiers. In 2008 begon ik als directeur bij Sentr Vermogensbeheer, een onafhankelijke vermogensbeheerder in Udenhout. In 2013 ben ik mede-eigenaar geworden van THB Vermogensbeheer en naast vermogensbeheerder ook lid van de directie. De dagelijkse ontwikkelingen op de beurs, technische analyse en selectie van interessante beleggingen blijven mij continu boeien. Zodoende zit ik bovenop hetgeen wat in de wereld gebeurt. Deze brede interesse heb ik ook in koken, schilderen, tuinieren en wijn maken van druiven uit eigen tuin. Daar vertel ik je graag meer over! Mijn cliënten geven aan dat ik al jarenlang, naast hun beheerder, ook een prettige gesprekspartner ben. Keertje koffie drinken?

Marc Andriessen

Peter de Jong

Na afronding van mijn HEAO opleiding in Breda ben ik bij de ABN gaan werken. Door mijn interesse in beleggen, ben ik overgestapt naar GIM Algemeen Vermogensbeheer. Bij de private bank Van Lanschot Bankiers ben ik daarna 17 jaar actief geweest in diverse beleggingsfuncties. Tussendoor heb ik mijn diploma Register Beleggingsanalist (RBA) behaald omdat ik me nog verder wilde verdiepen in de beleggingsmaterie.

Toch kriebelde er iets. Ik wil de klant graag daadwerkelijk centraal zetten. In 2009 ben ik daarom gestart als zelfstandig vermogensbeheerder verbonden aan Sentr Vermogensbeheer. In 2013 heb ik de overstap gemaakt naar THB Vermogensbeheer. Zowel als vermogensbeheerder, mede-eigenaar en directielid.

Ik ben sportief aangelegd en houd van hockey, fietsen en wandelen. Verder breng ik veel tijd door met mijn gezin. In de zomermaanden vertoeven wij graag in Zeeland om van de natuur en de zee te genieten. Dus, mocht je me op het hockeyveld of op de fiets tegenkomen, spreek me gerust aan. Ik maak graag tijd om kennis te maken en je meer te vertellen over welke mogelijkheden ik je kan bieden op vermogensbeheergebied. Trouwens, bellen of appen mag natuurlijk ook!

Peter de Jong

CF0CB534-4435-42BD-B88D-5976E6DBFEEB-min
51151192-F92C-445B-97D3-2CDB487EC545-min

Rodney Maes

Hoe het allemaal begonnen is? Ik zette mijn eerste schreden op effectengebied in 1996 bij F. Van Lanschot Bankiers. Verder heb ik ook ervaring bij de Rabobank opgedaan. Na mijn terugkomst bij Van Lanschot in 2000 heb ik zowel beleggingsadvies gegeven, als klanten begeleid op het gebied van vermogensbeheer, een mooie combinatie met veel afwisseling.

In 2014 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben begonnen aan een leven als zelfstandig ondernemer op vermogensbeheergebied. Na jarenlang veel ondernemers geadviseerd te hebben, was ik er opeens zelf een! Dat maakt dat ik de ondernemer nog beter begrijp en nog beter weet waar hij of zij behoefte aan heeft.

THB Vermogensbeheer, met een kantoor in Tilburg, is een divers team van super klantvriendelijke, vakkundige en ervaren experts waar ik me helemaal thuis voel. Naast het leuke samenwerken met mijn relaties ben ik ook gek van muziek. Het is mijn grootste hobby. Niet alleen luisteren, maar ook spelen. Van een doorbraak als bassist in een rockband zal het niet meer gaan komen, maar samen muziek maken blijft iets magisch 😉. Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal. Daar zit vast ook muziek in!

Rodney Maes

Nadia Bellussi-de Feijter

In 1991 kreeg ik in mijn eerste week bij de AMRO bank een korte introductie over beleggen door een enthousiaste beleggingsadviseur. Dat maakte indruk, voor ik het wist had ik mijn eerste optie Philips gekocht (want niet genoeg geld om aandelen te kopen). Ik was meteen gegrepen door de dagelijkse hectiek en spanning van de beurs. 

Ik ben een groot voorstander van werken in een divers team. In de beleggingswereld werken -helaas nog steeds- vooral mannen. Dus ik was erg trots toen ik als vrouw na 17 jaar ABN AMRO verliet als beleggingsspecialist én afdelingshoofd. Daarna gaf ik als belegger bij Van Lanschot leiding aan verschillende beleggingsadviesteams en de vermogensbeheerspecialisten. Omdat ik van afwisseling houd, heb ik me ook met de marketingkant van beleggen beziggehouden.

Als tegenhanger van werken in de financiële wereld, zet ik mij sinds 2017 in als vrijwillig bestuurslid / penningmeester / fondsenwerver voor het Vicki Brownhuis in Den Bosch. Een prachtig ontmoetingshuis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Het heeft mijn wereld erg verbreed.
Waar ik blij van word? Dat mijn klanten en ik, naast beleggen, over totaal uiteenlopende onderwerpen praten. Zo leren we van elkaar. Sommigen willen dat ik hun kinderen wegwijs maak in de beleggingswereld. Of ze willen zelf meer van beleggen weten. Geweldig om ze daarbij te begeleiden. Daarom ben ik bij THB Vermogensbeheer aan de slag gegaan. Ik kan me nu focussen op de 2 belangrijkste dingen naast mijn gezin: namelijk mijn klanten ontzorgen en hun vermogen zo goed mogelijk beheren.

In ons team van zeer ervaren en professionele beheerders voel ik mij als een vis in het water en zorg ik voor de female touch. Ik vind het leuk om je te leren kennen, dus maak een afspraak en dan praten we verder.

Nadia Bellussi-de Feijter

71F4F87D-32DA-4DA7-9CC0-8F979EE8B64E-min