shutterstock_617959385-min

Dit zijn je vermogensbeheerders

Paul van der Hoeven

Ik startte mijn carrière als beleggingsanalist bij Bank Mees & Hope. Daarna werkte ik als effectenmakelaar bij Kidder Peabody in Parijs. Na als vermogensbeheerder bij Van Lanschot te hebben gewerkt was het tijd voor een nieuwe uitdaging als zelfstandig ondernemer. Als medeoprichter stond ik in 1997 aan de start van THB Vermogensbeheer. De liefde voor beleggen, de jarenlange relaties met mijn trouwe klanten vanaf het 1ste uur zorgen dat ik nog dagelijks met enthousiasme hun vermogen beheer. Ik denk dat het best uniek is, dat ik veel van mijn klanten al langer dan 20 jaar bedien. Wij kennen elkaar dus door en door en ik ben getuige geweest van veel privé- en zakelijke gebeurtenissen in hun leven. Dat vind ik oprecht mooi aan mijn vak. Naast mijn werk heb ik een brede belangstelling voor sporten, reizen en lekker eten. Ik ben benieuwd naar de dingen waar u warm voor loopt!

Paul van der Hoeven

THB_0174
THB_0125

Marc Andriessen

Veel ervaring opdoen bij verschillende effectenhuizen, dat is wat ik wilde na afronding van mijn studie Internationale Economie aan de Kath. Hogeschool in Tilburg. En dat is gelukt. Sinds 1985 heb ik ervaring opgedaan bij GIM Algemeen Vermogensbeheer, Barclays de Zoete Wedd, Credit en Effectenbank en Van Lanschot Bankiers. In 2008 begon ik als directeur bij Sentr Vermogensbeheer, een onafhankelijke vermogensbeheerder in Udenhout. In 2013 ben ik mede-eigenaar geworden van THB Vermogensbeheer en naast vermogensbeheerder ook lid van de directie. De dagelijkse ontwikkelingen op de beurs, technische analyse en selectie van interessante beleggingen blijven mij continu boeien. Zodoende zit ik bovenop hetgeen wat in de wereld gebeurt. Deze brede interesse heb ik ook in koken, schilderen, tuinieren en wijn maken van druiven uit eigen tuin. Daar vertel ik je graag meer over! Mijn cliënten geven aan dat ik al jarenlang, naast hun beheerder, ook een prettige gesprekspartner ben. Keertje koffie drinken?

Marc Andriessen

Peter de Jong

Na afronding van mijn HEAO opleiding in Breda ben ik bij de ABN gaan werken. Door mijn interesse in beleggen, ben ik overgestapt naar GIM Algemeen Vermogensbeheer. Bij de private bank Van Lanschot Bankiers ben ik daarna 17 jaar actief geweest in diverse beleggingsfuncties. Tussendoor heb ik mijn diploma Register Beleggingsanalist (RBA) behaald omdat ik me nog verder wilde verdiepen in de beleggingsmaterie.

Toch kriebelde er iets. Ik wil de klant graag daadwerkelijk centraal zetten. In 2009 ben ik daarom gestart als zelfstandig vermogensbeheerder verbonden aan Sentr Vermogensbeheer. In 2013 heb ik de overstap gemaakt naar THB Vermogensbeheer. Zowel als vermogensbeheerder, mede-eigenaar en directielid.

Ik ben sportief aangelegd en houd van hockey, fietsen en wandelen. Verder breng ik veel tijd door met mijn gezin. In de zomermaanden vertoeven wij graag in Zeeland om van de natuur en de zee te genieten. Dus, mocht je me op het hockeyveld of op de fiets tegenkomen, spreek me gerust aan. Ik maak graag tijd om kennis te maken en je meer te vertellen over welke mogelijkheden ik je kan bieden op vermogensbeheergebied. Trouwens, bellen of appen mag natuurlijk ook!

Peter de Jong

THB_0157
THB_0152

Rodney Maes

Hoe het allemaal begonnen is? Ik zette mijn eerste schreden op effectengebied in 1996 bij F. Van Lanschot Bankiers. Verder heb ik ook ervaring bij de Rabobank opgedaan. Na mijn terugkomst bij Van Lanschot in 2000 heb ik zowel beleggingsadvies gegeven, als klanten begeleid op het gebied van vermogensbeheer, een mooie combinatie met veel afwisseling.

In 2014 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben begonnen aan een leven als zelfstandig ondernemer op vermogensbeheergebied. Na jarenlang veel ondernemers geadviseerd te hebben, was ik er opeens zelf een! Dat maakt dat ik de ondernemer nog beter begrijp en nog beter weet waar hij of zij behoefte aan heeft.

THB Vermogensbeheer, met een kantoor in Tilburg, is een divers team van super klantvriendelijke, vakkundige en ervaren experts waar ik me helemaal thuis voel. Naast het leuke samenwerken met mijn relaties ben ik ook gek van muziek. Het is mijn grootste hobby. Niet alleen luisteren, maar ook spelen. Van een doorbraak als bassist in een rockband zal het niet meer gaan komen, maar samen muziek maken blijft iets magisch 😉. Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal. Daar zit vast ook muziek in!

Rodney Maes

Nadia Bellussi-de Feijter

In 1991 kreeg ik in mijn eerste week bij de AMRO bank een korte introductie over beleggen door een enthousiaste beleggingsadviseur. Dat maakte indruk, voor ik het wist had ik mijn eerste optie Philips gekocht (want niet genoeg geld om aandelen te kopen). Ik was meteen gegrepen door de dagelijkse hectiek en spanning van de beurs. 

Na 17 jaar verliet ik ABN AMRO als beleggingsspecialist én afdelingshoofd. Bij Van Lanschot gaf ik meer dan 10 jaar leiding aan beleggingsadviesteams en de vermogensbeheerspecialisten. Omdat ik van afwisseling houd, heb ik me ook met de marketingkant van beleggen beziggehouden.

Als tegenhanger van de financiële wereld, heb ik mij van 2017 tot 2023 ingezet als bestuurslid voor het Vicki Brownhuis in Den Bosch. Een prachtig ontmoetingshuis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Het heeft mijn wereld erg verbreed. Dat zoonlief op het Sint-Janslyceum in 's-Hertogenbosch zit, is de reden dat ik lid ben van de ouderraad.
Waar ik blij van word? Dat mijn klanten en ik, naast beleggen, over totaal uiteenlopende onderwerpen praten. Zo leren we van elkaar. Sommigen willen dat ik hun kinderen wegwijs maak in de beleggingswereld. Of ze willen zelf meer van beleggen weten. Geweldig om ze daarbij te begeleiden. Daar neem ik bij THB Vermogensbeheer alle tijd voor. Ik kan me nu focussen op de 2 belangrijkste dingen naast mijn gezin: namelijk mijn klanten ontzorgen en hun vermogen zo goed mogelijk beheren.

In ons team van zeer ervaren en professionele beheerders voel ik mij als een vis in het water en zorg ik voor de female touch. Ik vind het leuk om je te leren kennen, dus maak een afspraak en dan praten we verder.

Nadia Bellussi-de Feijter

THB_0216
IMG_4239

Ted Verbunt

Al vanaf mijn twaalfde ben ik druk bezig met beleggen en de aandelenmarkt. Je kunt hier echt zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt. Na mijn studie Financiële Economie aan de Universiteit van Amsterdam ben ik gaan werken bij de Rabobank als beleggingsadviseur. Hierna heb ik nog in diverse functies gewerkt bij Banque Paribas en MeesPierson. In 2002 heb ik de keuze gemaakt om als zelfstandig vermogensbeheerder te gaan werken bij Invest Consult Vermogensbeheer, later overgenomen door Verwer & Janssen.

Ik woon met mijn vrouw en drie kinderen in het mooie Goirle. Ik speel graag hockey, golf en bridge en wandel graag met mijn gezin. In de wereld van zelfstandige vermogensbeheerders komen veel overnames en veranderingen voor. Omdat ik graag zelf dingen in eigen hand houd, heb ik de keuze gemaakt om bij THB Vermogensbeheer in Tilburg aan de slag te gaan. Het meeste energie haal ik uit de fijne gesprekken met mijn clienten waar ik al jarenlange contacten mee onderhoud. De beurs, research van beleggingen, aandelen en allerlei interessante financiële producten, dat is waar ik nog steeds blij van word.

Ted Verbunt

Frans Schalk

Boven het maaiveld is het zicht beter

Bij THB zal ik mijn 30 jaar ervaring met plezier inzetten voor mijn relaties. Het belangrijkste is en blijft dat ik als vermogensbeheerder graag een betrokken partner voor hen wil zijn. Betrokkenheid, continuïteit en liefde voor het vak. Dat leidt tot vertrouwen en vertrouwen moet je verdienen en daar werk ik dagelijks keihard aan. Dat alles met als doel om duurzaam te groeien en de doelstellingen van relaties te realiseren.

Bij THB Vermogensbeheer willen wij een betrokken partner zijn in alle facetten van onze dienstverlening. Wij zijn nauw betrokken bij ons bedrijf, beleggingsbeleid, omgeving, netwerk en natuurlijk onze relaties. En staan voor wat we doen, in goede en slechte tijden.

Banken gaan steeds meer over naar “meer van hetzelfde” met standaard digitale dienstverlening en dito (digitaal) klantcontact. Wij doen het graag “beter anders”. Wij nemen nog echt de tijd voor een klant, komen graag bij de mensen thuis, zijn altijd persoonlijk bereikbaar en leveren echt maatwerk. Daarbij kiezen wij niet altijd voor de geëigende paden (beleggingen) maar wat echt in het belang van de klant is. De meest interessante investeringen zijn immers nog wel eens daar waar andere niet (willen) kijken. Wij steken graag ons hoofd boven het maaiveld uit, want daar is het zicht en rendement vaak beter!

Wij zijn geen passant en nemen nog echt de tijd om in relaties te investeren. Want wij nemen klanten serieus. Dat vraagt om inhoudelijke mensen-, beleggingskennis en ervaring. En die is volop aanwezig met ruim 200 jaar ervaring aan boord.

Wij maken graag het verschil in benadering, tijd voor de klant, kennis van zaken, beleggingsbeleid en prestaties. Wij zijn altijd persoonlijk bereikbaar via de mail en app en ik ben telefonisch dagelijks (ook in het weekend) bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. En belangrijker binnen 12 uur krijgt u altijd een reactie. U weet mij te vinden…..

Want wij doen het graag “beter anders”.

Frans Schalk

THB_0156